Informatii, ghid-uri si altele

Ce cantitate de apa necesita vasul narghilelei?
Ce cantitate de apa necesita vasul narghilelei?
Info : Cantitatea de apa folosita poate influenta calitatea sesiunii de narghilea. Desigur, fiecare tip de narghilea va necesita o cantitate diferita. Apa este cea care asigura racirea si filtrarea fumului. Tot timpul sa folosesti apa rece si daca doresti poti adauga 3-4 cuburi de gheata. Recomandare : Tija de jos a narghilelei sa intre in apa aproximativ 1.5-2 cm (cat grosimea degetului mic). Cu cat cantitatea... Citeste mai mult
De ce frigiderul nu este o varianta pentru depozitarea aromelor?
De ce frigiderul nu este o varianta pentru depozitarea aromelor?
Depozitarea aromelor de narghilea este un subiect foarte dezbatut in lumea fumatorilor de narghilea. Este foarte multa informatie eronata si de asta sunt aici sa clarific anumite subiecte. Pastrarea aromelor de narghilea in frigider/congelator nu este recomandat pentru ca poate usca aroma mai repede desi acest lucru nu este la fel de rau ca lasarea tutunului in lumina directa a soarelui sau in masina. Aromele pe care brandurile de narghilea... Citeste mai mult
Cum pastram aromele proaspete?
Cum pastram aromele proaspete?
INFO : Cand vine vorba de aroma de narghilea, sunt implicate anumite ingrediente, cum ar fi: melasa , glicerina , mierea si alti aditivi, care pot mucegai daca nu sunt depozitate corespunzator. Un pachet de aroma sigilat este predispus sa tina pana la 2 ani, in timp ce un pachet desigilat rezista pana la 6 luni. Recomandam pastrarea aromelor de narghilea intr-un mediu intunecat, uscat si ferit de razele soarelui. Depozitarea... Citeste mai mult
Ghid pentru Incepatori - Pregatirea Narghilelei (2/2)
Ghid pentru Incepatori - Pregatirea Narghilelei (2/2)
Umplerea Creuzetului Ca sfat, incepe prin a amesteca aroma din ambalaj pentru a distribui uniform lichidele (melasa, glicerina, aromele), astfel gustul aromei va fi proaspat, de preferabil repeta procesul cand doresti sa folosesti acea aroma. Depozitarea aromei , un timp indelungat face ca lichidele sa se scurga pe fundul ambalajului si frunzele de deasupra vor fi mai uscate ceea ce duce la un gust mai invechit sau chiar la arderea aromei... Citeste mai mult
Ghid pentru Incepatori - Tot ce trebuie sa stii (1/2)
Ghid pentru Incepatori - Tot ce trebuie sa stii (1/2)
Componentele unei narghilele Creuzetul – Cunoscut si ca capul narghilelei, acesta poate fi fabricat din clei, lut, ceramica, metal, sticla si chiar silicon. Creuzetele din lut/ceramica sunt pe departe cele mai comune si sunt considerate cele mai bune de catre fumatori experimentati. Garnitura Creuzetului – Aceasta se introduce in partea de jos a creuzetului, ofera o pozitie fixa si sigileaza complet orificiul.... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!